Spagheti alla carbonara
Durata : Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 400 gr. spagheti
- 120 gr. slanina afumata
- 4 oua
- 4 linguri cu varf parmezan ras
- o lingura ulei de masline extra virgin
- sare
- piper macinat
MOD DE PREPARARE :
Taiati slanina in cubulete sau feliute (dupa gust). Fierbeti spaghetele in apa lejer sarata ,intre timp bateti ouale cu parmezanul . Gatiti slanina in ulei , intr-o tigaie la foc moderat incat sa nu se sece . Scurgeti pasta si amestecati cu slanina in tigaie pentru un minut dupa care intr-un castron suficient de mare puneti ouale batute cu parmezanul si adaugati pastele cu slanina amestecand destul de rapid cu un minim de enrgie astfel incat ouale se transforma intr-o crema moale fara cocoloase.Se serveste cu piper presarat.
INGREDIENTE :
- 400 gr. spagheti
- 120 gr. slanina afumata
- 4 oua
- 4 linguri cu varf parmezan ras
- o lingura ulei de masline extra virgin
- sare
- piper macinat
MOD DE PREPARARE :
Taiati slanina in cubulete sau feliute (dupa gust). Fierbeti spaghetele in apa lejer sarata ,intre timp bateti ouale cu parmezanul . Gatiti slanina in ulei , intr-o tigaie la foc moderat incat sa nu se sece . Scurgeti pasta si amestecati cu slanina in tigaie pentru un minut dupa care intr-un castron suficient de mare puneti ouale batute cu parmezanul si adaugati pastele cu slanina amestecand destul de rapid cu un minim de enrgie astfel incat ouale se transforma intr-o crema moale fara cocoloase.Se serveste cu piper presarat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu