Pasta cu dovlecei
Durata : Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 360 gr. de pasta (de preferat un format scurt) - 400 gr. dovlecei nu prea mari - 200 ml. de smantana - 3 catei de usturoi - 3 linguri de ulei de masline extra virgin - sare - piper - parmezan ras
MOD DE PREPARARE :
Spalati si curatati dovleceii , dupa taiatii in felii sau betisoare. Gatiti dovlecei ,cu uleiul de masline si usturoiul zdrobit. Intre timp fierbeti pasta in apa sarata. Cand pasta va fi gata , scurgeti de apa si adaugati in tigaia cu dovlecei , ajungeti smantana si amestecati pentru 30 sec. la foc mic . Se serveste cu parmezan ras .
INGREDIENTE :
- 360 gr. de pasta (de preferat un format scurt) - 400 gr. dovlecei nu prea mari - 200 ml. de smantana - 3 catei de usturoi - 3 linguri de ulei de masline extra virgin - sare - piper - parmezan ras
MOD DE PREPARARE :
Spalati si curatati dovleceii , dupa taiatii in felii sau betisoare. Gatiti dovlecei ,cu uleiul de masline si usturoiul zdrobit. Intre timp fierbeti pasta in apa sarata. Cand pasta va fi gata , scurgeti de apa si adaugati in tigaia cu dovlecei , ajungeti smantana si amestecati pentru 30 sec. la foc mic . Se serveste cu parmezan ras .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu