Pasta cu rosii si busuioc
Durata : 25 min Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 400 gr. pasta ( pasta scurta penne rigate) - 10 rosii micute - 1 ceapa - 6 foi de busuioc proaspat - 3 linguri de ulei de masline extra virgin - sare
MOD DE PREPARARE :
Taiati ceapa in felii subtiri si prajiti in 3 linguri de ulei de masline. Spalati rosiile si adaugatile peste ceapa zdrobind usor cu dosul unei furculite . Lasati sa coaca 10 min la foc mic. Intre timp fierbeti pasta in apa sarata . Cand pasta a fiert , scurgeti de apa , si adaugati pasta in tigaie cu sosul de rosii gatit amestacand pentru un minut la foc mic . Adaugati sare dupa gust si foile de busuioc . Se serveste imediat la masa.
INGREDIENTE :
- 400 gr. pasta ( pasta scurta penne rigate) - 10 rosii micute - 1 ceapa - 6 foi de busuioc proaspat - 3 linguri de ulei de masline extra virgin - sare
MOD DE PREPARARE :
Taiati ceapa in felii subtiri si prajiti in 3 linguri de ulei de masline. Spalati rosiile si adaugatile peste ceapa zdrobind usor cu dosul unei furculite . Lasati sa coaca 10 min la foc mic. Intre timp fierbeti pasta in apa sarata . Cand pasta a fiert , scurgeti de apa , si adaugati pasta in tigaie cu sosul de rosii gatit amestacand pentru un minut la foc mic . Adaugati sare dupa gust si foile de busuioc . Se serveste imediat la masa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu