Bulgari de orez
Durata : 30 min. Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 300 gr. orez
- 100 gr. parmezan ras
- 1 mozzarella
- 100 gr. branza emmental ( svaiter )
- 1 ou
- pesmet
- sare
MOD DE PREPARARE :
Fierbeti orezul , scurgeti de apa si lasati sa se raceasca. Dupa amestecati orezul cu oul batut si agaugati putina sare , compozitia rezultata trebuie sa fie densa.
Acum, cu mana incepeti sa formati bile de marimea mandarinelor. Faceti o gaura in centrul bilelor care le umpleti cu parmezanul si svaiterul ras sau taiate in bucatele mici.Inchideti bilele cu putin din compozitie si trecetile prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei abundent cate una sau doua de fiecare data.
INGREDIENTE :
- 300 gr. orez
- 100 gr. parmezan ras
- 1 mozzarella
- 100 gr. branza emmental ( svaiter )
- 1 ou
- pesmet
- sare
MOD DE PREPARARE :
Fierbeti orezul , scurgeti de apa si lasati sa se raceasca. Dupa amestecati orezul cu oul batut si agaugati putina sare , compozitia rezultata trebuie sa fie densa.
Acum, cu mana incepeti sa formati bile de marimea mandarinelor. Faceti o gaura in centrul bilelor care le umpleti cu parmezanul si svaiterul ras sau taiate in bucatele mici.Inchideti bilele cu putin din compozitie si trecetile prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei abundent cate una sau doua de fiecare data.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu