Rosii umplute cu ton
Durata : 15 min. Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 4 rosii mari de circa 200 g. fiecare - 150 g. de ton - 2 oua - 4 felii de ansoa - cimbru proaspat - piper - sare - 100 g.maioneza
MOD DE PREPARARE
INGREDIENTE :
- 4 rosii mari de circa 200 g. fiecare - 150 g. de ton - 2 oua - 4 felii de ansoa - cimbru proaspat - piper - sare - 100 g.maioneza
MOD DE PREPARARE
Se taie capacul superior al rosiilor si se pune deoparte. Goliti rosiile cu o lingura.Adaugati putina sare si lasatile sa se scurga pe o farfurie.
Intre timp fierbeti ouale , racitile sub apa rece curenta, decojitile si taiatile ca in imagine
Intr-un bol se pune maioneza cu tonul si ansoa taiata marunt , se adauga ouale taiate marunt 2 foite de cimbru , sare si piper.
Amestecatile ingredientele pana devine o compozitie omogena .
Umpleti rosiile cu compozitie finita si maruntiti putin ton deasupra adaugati o foaie de cimbru de ornament si gata. Serviti rosiile umplute cu capacele deoparte ca in imgine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu