Pasta rece cu rosii , busuioc si branza
Durata : 15 min. Portii : 1 persoana
INGREDIENTE :
- 250 gr. pasta scurta - 15 rosii cherry - 150 gr. urda - un smoc de busuioc - sare - piper - 50 gr. de rosii uscate in ulei
MOD DE PREPARARE :
Puneti la fiert pasta in apa sarata . In timp ce pasta fierbe , puneti intr-un castron rosiile cherry taiate catei , busuiocul tocat gros si rosiile uscate taiate fasii apoi sarati si piperati . Scurgeti pasta sub apa rece si adaugati in castron amestecand cu rosiile condimentate si cu un fir de ulei de masline extravirgin . Se serveste cu putina urda . Pofta buna !
INGREDIENTE :
- 250 gr. pasta scurta - 15 rosii cherry - 150 gr. urda - un smoc de busuioc - sare - piper - 50 gr. de rosii uscate in ulei
MOD DE PREPARARE :
Puneti la fiert pasta in apa sarata . In timp ce pasta fierbe , puneti intr-un castron rosiile cherry taiate catei , busuiocul tocat gros si rosiile uscate taiate fasii apoi sarati si piperati . Scurgeti pasta sub apa rece si adaugati in castron amestecand cu rosiile condimentate si cu un fir de ulei de masline extravirgin . Se serveste cu putina urda . Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu