Rosii umplute cu ton
Durata : 15 min. Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 4 rosii mari de circa 200 g. fiecare
- 150 g. de ton
- 2 oua
- 4 felii de ansoa
- cimbru proaspat
- piper
- sare
- 100 g.maioneza
MOD DE PREPARARE
INGREDIENTE :

MOD DE PREPARARE
Se taie capacul superior al rosiilor si se pune deoparte. Goliti rosiile cu o lingura.Adaugati putina sare si lasatile sa se scurga pe o farfurie.
Intre timp fierbeti ouale , racitile sub apa rece curenta, decojitile si taiatile ca in imagine

Intr-un bol se pune maioneza cu tonul si ansoa taiata marunt , se adauga ouale taiate marunt 2 foite de cimbru , sare si piper.

Amestecatile ingredientele pana devine o compozitie omogena .

Umpleti rosiile cu compozitie finita si maruntiti putin ton deasupra adaugati o foaie de cimbru de ornament si gata. Serviti rosiile umplute cu capacele deoparte ca in imgine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu