...

marți, 11 noiembrie 2014

Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton



Durata : 15 min.             Portii : 4 persoane
INGREDIENTE : 
- 4 rosii mari de circa 200 g. fiecare  - 150 g. de ton - 2 oua - 4  felii de ansoa           - cimbru proaspat  - piper - sare - 100 g.maioneza
MOD DE PREPARARE


Se taie capacul superior al rosiilor si se pune deoparte. Goliti rosiile cu o lingura.Adaugati putina sare si lasatile sa se scurga pe o farfurie.

Intre timp fierbeti ouale , racitile sub apa rece curenta, decojitile si taiatile ca in imagine







  

Intr-un bol se pune maioneza cu tonul si ansoa taiata marunt , se adauga ouale taiate marunt 2 foite de cimbru , sare si piper.




  



 Amestecatile ingredientele pana devine o compozitie omogena .








Umpleti rosiile cu compozitie finita si maruntiti putin ton deasupra adaugati o foaie de cimbru de ornament si gata. Serviti rosiile umplute cu capacele deoparte ca in imgine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu