...

Aperitiv

Descopera  cele mai bune si gustoase retete italiene  de aperitive care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe masa ta. Invata secretele bucatariei italiene folosind produsele lor originale. Prosciutto folosit pentru aperitive reci  sau mozzarella preparand atat aperitive reci cat si calde.  Uimesteti invitatii cu aperitive unice , delicioase si rapiditatea cu care le poti prepara. Binenteles mirodeniile care dau parfum acestor aperitive nu trebuie sa lipseasca, cum ar fi busuiocul proaspat , rosmarinul ,cimbrul si binenteles uleiul de malsine extravirgin. Experientele italienilor  in bucatarie acum cunoscute in toata lumea , ne invata cum sa gatim retete cat mai gustoase , cu minimul de energie si totodata sa ne pastram sanatatea prin folosirea produselor naturale , biologice fara conservanti care  dauneaza grav  sanatatii . Incearca sa folosesti produse cat mai naturale  , pentru a da gustul desavarsit retetelor tale . Reteta de salata caprese , pe care o gasesti scrisa mai jos in pagina , este un aperitiv unic si simplu de preparat cu cele mai simple si naturale produse ca rosia , care este un aliment foarte bun ce contine vitamin C  si saruri alcaline ,busuiocul proaspat , care este o sursa de vitamine in mancare ce contine magneziu ,fier , calciu si vitamine C si uleiul de masline extra virgin ce detine proprietati nutritionale benefice pentru mentinerea sanatatii .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu