Descopera cele mai
bune si gustoase retete italiene de
aperitive care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe masa ta. Invata
secretele bucatariei italiene folosind produsele lor originale. Prosciutto
folosit pentru aperitive reci sau
mozzarella preparand atat aperitive reci cat si calde. Uimesteti invitatii cu aperitive unice ,
delicioase si rapiditatea cu care le poti prepara. Binenteles mirodeniile care
dau parfum acestor aperitive nu trebuie sa lipseasca, cum ar fi busuiocul proaspat
, rosmarinul ,cimbrul si binenteles uleiul de malsine extravirgin. Experientele
italienilor in bucatarie acum cunoscute
in toata lumea , ne invata cum sa gatim retete cat mai gustoase , cu minimul de
energie si totodata sa ne pastram sanatatea prin folosirea produselor naturale
, biologice fara conservanti care dauneaza grav sanatatii . Incearca sa folosesti produse cat
mai naturale , pentru a da gustul
desavarsit retetelor tale . Reteta de salata caprese , pe care o gasesti scrisa
mai jos in pagina , este un aperitiv unic si simplu de preparat cu cele mai
simple si naturale produse ca rosia , care este un aliment foarte bun ce
contine vitamin C si saruri alcaline
,busuiocul proaspat , care este o sursa de vitamine in mancare ce contine
magneziu ,fier , calciu si vitamine C si uleiul de masline extra virgin ce
detine proprietati nutritionale benefice pentru mentinerea sanatatii .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu