...

marți, 11 noiembrie 2014

Pasta all'Arrabbiata

Pasta all'Arrabbiata



Durata : 25 min.            Portii : 4 persoane

INGREDIENTE :    

- 400 gr. penne rigate
-  2 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline extra virgin
- 100 gr. parmezan ras (de preferat branza pecorin romano)
- 2 ardei iuti rosii 
- 400 gr. de rosii mature
- 3 linguri de patrunjel tocat

MOD DE PREPARARE :   

Intr-o tigaie incalziti uleiul de masline extra virgin . Caliti usturoiul si ardeii iuti! Aveti grija cand caliti usturoiul si ardeii pentru ca poate duce la rezultate neplacute daca focul este prea mare. 
Dupa ce s-a calit usturoiul ajungeti rosiile taiate in cubulete mici si gatiti pentru 5 minute . Intre timp fierbeti pasta in apa sarata. 
Cand pasta e gata , scurgeti de apa si adaugati peste sucul din tigaie , ajungeti patrunjelul proaspat tocat si amestecati pentru un minut la foc mic.
Se serveste cu parmezan ras deasupra .
Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu