Pasta all'Arrabbiata
Durata : 25 min. Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 400 gr. penne rigate
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline extra virgin
- 100 gr. parmezan ras (de preferat branza pecorin romano)
- 2 ardei iuti rosii
- 400 gr. de rosii mature
- 3 linguri de patrunjel tocat
MOD DE PREPARARE :
Intr-o tigaie incalziti uleiul de masline extra virgin . Caliti usturoiul si ardeii iuti! Aveti grija cand caliti usturoiul si ardeii pentru ca poate duce la rezultate neplacute daca focul este prea mare.
Dupa ce s-a calit usturoiul ajungeti rosiile taiate in cubulete mici si gatiti pentru 5 minute . Intre timp fierbeti pasta in apa sarata.
Cand pasta e gata , scurgeti de apa si adaugati peste sucul din tigaie , ajungeti patrunjelul proaspat tocat si amestecati pentru un minut la foc mic.
Se serveste cu parmezan ras deasupra .
Pofta buna!
INGREDIENTE :
- 400 gr. penne rigate
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline extra virgin
- 100 gr. parmezan ras (de preferat branza pecorin romano)
- 2 ardei iuti rosii
- 400 gr. de rosii mature
- 3 linguri de patrunjel tocat
MOD DE PREPARARE :
Intr-o tigaie incalziti uleiul de masline extra virgin . Caliti usturoiul si ardeii iuti! Aveti grija cand caliti usturoiul si ardeii pentru ca poate duce la rezultate neplacute daca focul este prea mare.
Dupa ce s-a calit usturoiul ajungeti rosiile taiate in cubulete mici si gatiti pentru 5 minute . Intre timp fierbeti pasta in apa sarata.
Cand pasta e gata , scurgeti de apa si adaugati peste sucul din tigaie , ajungeti patrunjelul proaspat tocat si amestecati pentru un minut la foc mic.
Se serveste cu parmezan ras deasupra .
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu