Barcute de andiva
Durata : 15 min. Portii : 4 persoane
INGREDIENTE :
- 2 andive
- 200 gr. philadelphia
- o rodie
- 30 gr. migdale taiate feliute
- sare
- piper
- ulei
MOD DE PREPARARE :
Spalati cele 2 andive. Eliminati foile externe dure si o parte din tulpina .Rupeti foile si uscatile .
Acum taiati philadelphia in bucatele , pregatiti migdalele in feliute si curatati rodiile de boabe.
Umpleti foile cu branza , boabe de rodii si migdalele taiate in feliute .Asezatile pe un platou presarati sare , piper si un fir de ulei .
Pofta buna!
INGREDIENTE :
- 2 andive
- 200 gr. philadelphia
- o rodie
- 30 gr. migdale taiate feliute
- sare
- piper
- ulei
MOD DE PREPARARE :
Spalati cele 2 andive. Eliminati foile externe dure si o parte din tulpina .Rupeti foile si uscatile .
Acum taiati philadelphia in bucatele , pregatiti migdalele in feliute si curatati rodiile de boabe.
Umpleti foile cu branza , boabe de rodii si migdalele taiate in feliute .Asezatile pe un platou presarati sare , piper si un fir de ulei .
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu